voor maatwerk & arrangementen    makkelijk bereikbaar

010 -010 311 6593 info@BERNISSENATUURLIJK.NL

Kiest u voor bewezen concepten?

Expeditie Google Earth

GPS tochten en- spellen zijn gezellige en actieve uitjes voor teams, vrienden, families en collega’s.Alle spellen worden buiten gespeeld. Met behulp van een GPS ga je op pad naar aanwijzingen en geheime locaties om zo de winnaar te worden van het spel. Gezellig, spannend en competitief!Hotspotsevents programmeert op iedere eindbestemming een adventure game. Tijdens uw tocht te voet, klauterend en varend over obstakels zal één van de deelnemers uit de groep, een mini camera bij zich dragen, zodat u na afloop het avontuur nogmaals met uw collega’s kunt beleven. Minimaal 20 personen

Beach Adventure
basis / uitgebreid.

U mag de Beach Adventure zeker niet missen! U strijdt met uw team tijdens de onderdelen, Kwallenballen, Krattenrace, Schilder maar raak, Woordenchaos, Cocktailestafette en het altijd hilarische Tweelingvoetbal.Deze expeditie is ook op basis van maatwerk aan te bieden. U bepaalt de onderdelen, wij leveren. De Beach Adventure bestaat uit verschillende beach games , een spanende competitie in groepsverband waar goed samen gewerkt moet worden om als winnaar te eindigen Een leuke activiteit met veel lol en teambuilding. De verschillende onderdelen zijn:, Beachvolley, Touwtrekken, Funslang, Ultimate frisbee, Zomer ski. Minimaal 20 personen

3x3 Expeditie Robinson

Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren?Hotspotsevents heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen, waarbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Bij de 3 x 3 Expeditie zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen? Minimaal 20 personen

Expeditie Women Extreme

Vrijgezellenfeest of teambuilding? Sterke en vooral avontuurlijke vrouwen op zoek naar een uitdaging? Dan is Women Extreme de ideale activiteit aan het strand van Scheveningen of in de bossen van Bernisse. Bij de Women Extreme zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen?

All-Inclusive
Familiedag

Gezellig voor jong en oud. Sportief & culinair genieten met je afdeling, vrienden of familie voor een vaste lage prijs. Het arrangement duurt ca. 3 tot 4 uur.

Inbegrepen zijn:

- 3-gangen diner
- 3 consumpties (huiswijn, huisbier of frisdrank.)
- Boogschieten
- 18-holes midgetgolf.

Prijs v.a. € 29,50, minimaal 20 deelnemers.
Vraag naar de mogelijkheden.

Expeditie Men
Extreme

Vrijgezellenfeest of teambuilding game?

Zijn jullie als sterke stoere mannen op zoek naar een uitdagend vrijgezellenfeest? Dan is Man Extreme de ideale activiteit! Het strand strand bij de Stompaardse plassen lenen zich uitstekend voor spannende en uitdagende outdoor onderdelen en teambuilding activiteiten.
Bij de Man Extreme zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef.

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen?